Informaţii despre Alex Buziuc

rapid botosani

Înfrângere pe final în amicalul cu Botoşani

Rapid şi FC Botoşani s-au întâlnit astăzi într-un meci de pregătire pe stadionul Areni. Sucevenii au evoluat decis, au ratat câteva bune ocazii de gol prin Negru, Sumanariu, Golofca şi Sava, însă cei care au avut câştig de cauză până la urmă au fost oaspeţii, ca urmare a reuşitei semnate de Ianc, în minutul 82.
Continuare…


florin plecanciuc 3

La Multi Ani, Florin Plecanciuc!

Florin Plecanciuc îşi serbează astăzi ziua de naştere. Pe această cale îi transmitem multă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor dorinţelor. La mulţi ani!


cu botosani

Înfrângere în amicalul cu FC Botoşani

Rapidul a acceptat invitaţia vecinilor de la FC Botoşani de a disputa un meci amical. Partida s-a disputat pe terenul din localitatea Roma şi s-a încheiat cu victoria grupării de Liga I, cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Danci (22) Vaşvari (43), Roussel (75) şi Acsinte (84). „Alb-vişiniii” n-au putut conta în acest
Continuare…


cu aerostar iarna

Rapidiştii rămân neînvinşi în amicale

Rapidul a revenit pe Areni astăzi, cu prilejul meciului de pregătire cu Aerostar Bacău. Partida s-a încheiat nedecis, 3-3, acesta fiind primul rezultat de egalitate înregistrat de suceveni în intersezon, după o serie de trei victorii. Oaspeţii au început deosebit de tare jocul, izbutind să conducă cu 2-0 după doar zece minute de joc. „Alb-vişiniii”
Continuare…


site somuz cu rapid

Victorie clară la Fălticeni

Rapid Suceava a evoluat ieri pe terenul grupării de Liga a IV-a Şomuz Fălticeni, în cel de-al doilea amical al anului. Mult mai experimentaţi, „alb-vişiniii” s-au impus cu scorul de 4-0, la finalul unei dispute în care gazdele s-au ţinut tare, în special în prima repriză. Având în faţă un adversar atât de valoros, fotbaliştii
Continuare…


Etapa curentă

Etapa a VIII-a (15 octombrie 2014)
ASC Bacău1 - 1Rapid CFR Suceava
Academica Argeş3 - 1Unirea Slobozia
FC Voluntari3 - 0CS Baloteşti
Gloria Buzău0 - 0Săgeata Năvodari
Farul Constanţa0 - 0CF Brăila
FCM Dorohoi2 - 0ACS Berceni

Etapa viitoare

Etapa a IX-a (18 octombrie 2014)
ACS Berceni-ASC Bacău
Rapid CFR Suceava-ACS Academica Piteşti
CSM Unirea Slobozia-FC Voluntari
CS Baloteşti-Gloria Buzău
Săgeata Năvodari-FC Farul Constanţa
CF Brăila-FCM Dorohoi