ACS Berceni 3 - 1 Rapid CFR Suceava

ART_4760
miercuri, 18 mai 2016 - 18:00

SUCEVENII ACUZĂ ARBITRAJUL

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: C. Mihai (25), M. Neagu (47), Fâşie (81) – Negru (90).

ACS Berceni: Stoian – E. Nicu, Rusu, Cioranu, Andr. Radu, M. Neagu, Al. Radu, Cană, C. Mihai, Pădureţu, Fâşie. Au mai intrat: Ion, Stavarache şi Niţă.
Antrenor: Răzvan Rotaru.

Rapid CFR Suceava: Niga – Bălan, Aeroaiei, Sfrijan, Semeghin – Gheorghiciuc, Apostol, Dănilă, Golofca – I. Plămadă, Negru. Au mai intrat: Boiciuc, Bîgu şi Mateciuc.
Antrenori: Daniel Bălan, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Arbitru: Laurenţiu Ionaşcu (Buzău);
Asistenţi: Vasile Dan Popescu (Buzău) şi Florin Liviu Burlacu (Urziceni).
Spectatori: 300.

Rapid s-a întors fără puncte din deplasarea de la Berceni. Gazdele s-au impus în cele din urmă cu scorul de 3-1, însă la final, sucevenii, prin vocea antrenorului – jucător Daniel Bălan au criticat în termeni duri maniera de arbitraj a brigăzii formate din Laurenţiu Ionaşcu (Buzău), Vasile Dan Popescu (Buzău) şi Florin Liviu Burlacu (Urziceni). „Ce-am păţit la Berceni, rar mi-a fost să trăiesc în fotbal. Nu am făcut un meci rău, am încercat să jucăm fotbal, însă din păcate totul a fost contra noastră. Cred că dacă dădeam patru goluri s-ar fi făcut în aşa fel încât să primim cinci. Am avut penalty la Golofca la scorul de 0-0 şi nu ni s-a acordat, iar golul al doilea al ilfovenilor a fost marcat dintr-un ofsaid flagrant. Arbitrii au tolerat jocul dur al gazdelor, cel mai şifonat ieşind Semeghin, care este plin de sânge după ce a fost lovit cu crampoanele în burtă. Şi astea sunt doar câteva din fazele în care am fost dezavantajaţi. Este păcat de munca băieţilor şi de efortul pe care l-au depus. A fost un arbitraj ruşinos, care poate avea drept efect retrogradarea echipei noastre”, a declarat la sfârşitul meciului Daniel Bălan.