Bucovina Pojorâta 3 - 2 Rapid CFR Suceava

IMG_6416
miercuri, 11 mai 2016 - 17:00

ÎNFRÂNGERE DUREROASĂ, ÎN ULTIMA SECUNDĂ, LA POJORÂTA

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: Coman (10, 90+4), Jugaru (60) – Negru (16), Golofca (55)

Bucovina Pojorâta: Pop – Cristescu, Răuţă, Moisii, Jarda (63 Acostăchioaie) – Pâslaru (68 Juncănaru), Jugaru, Stănescu, Căinari – Buhăceanu (84 Nuţescu), Coman.
Antrenor: Dănuţ Mândrilă, Bogdan Grosu şi Mihăiţă Szekely.

Rapid CFR Suceava: Hînţăscu – Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin – I. Plămadă, Sfrijan, Apostol, Golofca (84 Gheorghiciuc) – Negru, Boiciuc (66 Dănilă).
Antrenori: Daniel Bălan, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Arbitru: Cristian Georgescu (Bucureşti);
Asistenţi: Florin Pucheanu (Ulmi) şi Răzvan Mihai Dobre (Şotânga).
Spectatori: 400.

Confruntarea de ieri, dintre Bucovina Pojorâta şi Rapid Suceava, contând pentru etapa a V-a a play-out-ului Ligii secunde şi-a respectat titulatura de derby-al Bucovinei. Partida a avut de toate, angajament, răsturnări de situaţie, goluri multe, suspans cât încape, încheindu-se, din păcate, cu victoria echipei gazdă, cu scorul de 3-2, golul decisiv fiind marcat chiar la ultima fază a jocului. Amfitrionii au deschis scorul prin Coman (10), după care rapidiştii au reuşit să întoarcă soarta meciului graţie golurilor semnate de Negru (16) şi Golofca (55). Bucovina a revenit repede în meci, ca urmare a reuşitei lui Jugaru (60), pentru ca golul victoriei să vină chiar la ultima fază a meciului, autor Coman, într-un moment în care gruparea din Pojorâta evolua cu un om mai puţin pe teren. O înfrângere dureroasă aşadar, care complică lupta pentru menţinerea în eşalonul secund, astfel că revanşa de sâmbătă, de pe Areni, devine obligatorie.