Ceahlăul Piatra Neamţ 0 - 0 Rapid CFR Suceava

Ceahlaul Rapid
sâmbătă, 12 martie 2016 - 11:00 pe Borzoghean

REMIZĂ JUSTĂ

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori:

Ceahlăul: Al. Barna (cpt.) – Cerra, Castells, Napoli, Mitrofan – Pedrosa Galan – Mendy, Hidalgo, Margină – Lupei (56 Drăghiceanu), B. Gomis (56 Bleda).
Antrenor: Stefano Maccoppi.

Rapid CFR Suceava: Hînţăscu – D. Bălan (cpt.), Dudea, Velescu, I. Plămadă – Gheorghiciuc, Aeroaiei (77 Dănilă), Sfrijan, G. Apostol (71 Jitariuc) – Boiciuc, M. Negru (80 T. Galan).
Antrenori: Costel Ilie, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Arbitru: Paul Unimatan (Zalău);
Asistenţi: Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (ambii din Baia Mare).
Spectatori: 500

Rapid a făcut un meci bun în deplasarea de la Piatra Neamţ, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii secunde. Sucevenii au stat bine în teren şi nu le-au dat nici o şansă celor de la Ceahlăul, care au avut nu mai puţin de 7 stranieri în primul unsprezece, să se apropie periculos de buturile lui Hînţăscu. De altfel, primul şut pe spaţiul porţii sucevene s-a produs abia în minutul 55, în urma unui şut expediat de Margină, din lovitură liberă. Pe faza ofensivă, cel mai periculos jucător al Rapidului a fost basarabeanul Boiciuc. Acesta a prins în minutele 27 şi 52 două şuturi sănătoase, care au ratat însă de puţin ţinta.
Aşadar un punct meritat obţinut de gruparea suceveană, care în runda viitoare va primi pe Areni replica formaţiei liderului, Rapid Bucureşti.
FOTO: Gelu Crăcană.