Ceahlăul Piatra Neamţ 0 - 2 Rapid CFR Suceava

cu ceahlaul 2016
sâmbătă, 16 aprilie 2016 - 11:00 pe Borzoghean

ÎN SFÂRŞIT, VICTORIE!

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: M. Negru (14), I. Plămadă (21).

Ceahlăul Piatra Neamţ: Barna – Mendy, Castells, Călin, Mitrofan (46 Antim) – Copoţ-Barb (78 Hebriştean), Tăbăcariu – Lupei, Drăghiceanu, Margină – Nedelcu.
Antrenor: Stefano Maccoppi.

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin – Golofca (83 Jitariuc), Aeroaiei (83 Dănilă), Sfrijan, Apostol (74 Bîgu) – I. Plămadă, Negru.
Antrenori: Costel Ilie, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Arbitru: Arbitru: Dorin Petru Voina (Reşiţa);
Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa).
Spectatori: 200.

Rapid a reuşit, sâmbătă, să câştige primul meci oficial din 2016. Sucevenii s-au impus cu 2-0, pe terenul grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a II-a din play-out. Partida a fost dominată de la capăt la celălalt de formaţia pregătiră de Costel Ilie, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş, astfel că problema învingătoarea n-a fost pusă nici un moment la îndoială. Soarta întâlnirii a fost decisă, de altfel, încă din prima jumătate a reprizei întâi, după golurile marcate de Mircea Negru şi Ionuţ Plămadă. Sucevenii puteau câştiga chiar mult mai clar acest joc, însă au ratat mai multe ocazii de gol în partea a doua a întâlnirii. Un succes facil, aşadar, pentru Rapid, în confruntarea cu „lanterna roşie” a campionatului, însă „alb-vişiniii” sunt conştienţi că că va fi mult mai greu etapa viitoare, în meciul din deplasare cu Gloria Buzău.