Rapid CFR Suceava 1 - 5 Academica Clinceni

faza cu clinceni
sâmbătă, 26 martie 2016 - 11:00 pe Areni

EŞEC USTURĂTOR

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: M. Negru (35, din penalty) / Al. Neagu (12, 51), D. Benzar (32), Antohi (56), Kuku (67).

Rapid CFR Suceava: Hînţăscu – D. Bălan, Velescu, Sfrijan, Semeghin – Golofca (84 Vornicu), Aeroaiei, Dănilă (58 Galan), I. Plămadă – M. Negru (52 G. Apostol), Boiciuc.
Antrenori: Costel Ilie, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Academica Clinceni:  A. Marinescu (Iancu) – Venţer, Dobrosavlevici, D. Lung, Fl. Ştefan – Olariu (60 Patriche), C. Gheorghe (B. Martins), Al. Neagu, D. Benzar – Antohi, Kuku.
Antrenor: Mugur Bolohan.

Arbitru: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare);
Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Ferencz Tunyogi (Zalău).

Spectatori: 1000

Meciul din etapa a XXV-a, împotriva Academicii Clinceni, nu s-a încheiat conform aşteptărilor pentru gruparea suceveană. Oaspeţii au dominat partida de la un capăt la celălalt şi au obţinut succes răsunător, cu 5-1, care-i menţine în cursa pentru promovarea în Liga I. E clar că fotbaliştii pregătiţi de Costel Ilie nu au prins cea mai bună zi a lor, dar trebuie să tragă învăţămintele de rigoare în perspectiva meciurilor următoare, din play-out-ul campionatului. „Vina este în totalitate a mea, pentru că n-am reuşit să-i motivez pe jucători aşa cum trebuie pentru această întâlnire. Ilfovenii ne-au predat o lecţie de fotbal şi trebuie să facem o analiză pertinentă a acestui rezultat, pentru a remedia cât mai repede problemele din jocul echipei. Am fost apatici, am jucat fără determinare şi dorinţă de a învinge. Este un meci pe care trebuie să-l uităm cât mai repede”, a declarat Costel Ilie.