Rapid CFR Suceava 1 - 2 ACS Berceni

foto cu berceni 1-2
sâmbătă, 27 februarie 2016 - 11:00 pe ARENI

PAS GREŞIT

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: I. Plămadă (93) / Paulinho (19), Pădureţu (76).

Rapid CFR Suceava: Hînţăscu – D. Bălan, Dudea, D. Ciobanu, Semeghin (cpt.) – Golofca, Sfrijan, G. Apostol (64 Negru), Ed. Sandu (46 Jitariuc) – Aeroaiei, Tudorache (55 I. Plămadă).
Antrenori: Costel Ilie, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

ACS Berceni: Stoian – E. Nicu (cpt), Fâşie, M. Rusu, A. Radu – Al. Radu (82 Ettien) – M. Neagu,  Paulinho, Pădureţu, Al Pătraşcu (90 M. Badea) – L. Dobre (86 Cr. Cristea).
Antrenor: Marian Rada.

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş);
Asistenţi: Bogdan Ioan Dragoş şi Constantin Mihai Cantemir (ambii din Făgăraş).

Spectatori: 800

Primul meci oficial din 2016 s-a încheiat prost pentru Rapid, care a cedat cu scorul de 2-1 confruntarea de pe Areni, cu ACS Berceni, contând pentru etapa a XIX-a a Ligii secunde. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19 prin portughezul Paulinho, care a reluat cu capul în plasă o mingea centrată precis de M. Neagu, din banda dreaptă. Sucevenii puteau să egaleze până la pauză, însă şutul lui Golofca, de la 16 metri, a fost respins din faţa porţii goale de către Fîşie. După o altă bună oportunitate irosită de Negru, ilfovenii au reuşit să-şi dubleze avantajul în minutul 76, în urma unei faze aproape identice cu cea de la primul gol, de această dată Paulinho fiind cel responsabil cu pasa decisivă pentru reuşita Pădureţu, apărut în poziţie de finalizator. Golul onoare al sucevenilor a venit la ultima fază a meciului, când I. Plămadă a fructificat cu un şut din apropiere o fază iniţiată de Jitariuc şi continuată de pasa inspirată, cu capul, a lui Aeroaiei. La final, Costel Ilie a recunoscut superioritatea echipei oaspete. „A fost un joc modest pentru noi, care ne îndepărtează de obiectivul stabilit. Trebuie să fim corecţi, să ne analizăm evoluţia şi să spunem că n-am făcut o partidă bună. Am fost apatici în joc, iar până la urmă ilfovenii au speculat problemele noastre de pe axul central. Am întâmpinat greutăţi şi pe faza de construcţie, nu doar din cauza terenului greu, ci şi datorită faptului că nu dispunem de un coordonator de joc care să filtreze mingile la mijlocul terenului. N-am putut mai mult de această dată, dar am încredere în echipa mea şi sper să ne revenim în meciurile următoare”.