Rapid CFR Suceava 4 - 3 ACS Berceni

rapid cu berceni 2016
vineri, 29 aprilie 2016 - 17:00 pe Areni

VICTORIE IMPORTANTĂ DUPĂ UN MECI CU O DESFĂŞURARE INCREDIBILĂ!

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: I. Plămadă (24), G. Apostol (44), Golofca (49), Sfrijan (82, din penalty) – M. Lazăr (54), Velescu (56, autogol), Pădureţu (57).

Rapid CFR Suceava: : Niga – D. Bălan, Velescu, Aeroaiei, Semeghin – Gheorghiciuc (46 Boiciuc), G. Apostol, Sfrijan, Golofca (73 Bîgu) – I. Plămadă, M. Negru (65 Dănilă).
Antrenori: Daniel Bălan, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

ACS Berceni:  R. Stoian – E. Nicu, Fâşie, M. Rusu, Andr. Radu, Al. Radu, Paulinho (10 M. Lazăr), A. Pătraşcu, Ettien, Pădureţu, Cr. Cristea (19 M. Ion, 88 C. Mihai).
Antrenor: Răzvan Rotaru.

Arbitru: Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte);
Asistenţi: Florin Alexandru Vişan (Galaţi) şi Daniel Vlase (Slobozia Conachi).

Spectatori: 1500

Rapid a învins ieri după amiază cu scorul de 4-3 formaţia ACS Berceni, într-un meci contând pentru etapa a IV-a din play-out-ul Ligii secunde. Partida a avut o desfăşurare plină de suspans şi a fost pe placul celor 1.500 de spectatori, care în Vinerea Mare au lăsat treburile deoparte şi au venit pe stadionul Areni, pentru a fi alături de echipa favorită. Cu Daniel Bălan la primul meci în dubla postură de antrenor principal – jucător, sucevenii au intrat decişi în teren şi au avut prima ocazie de gol în minutul 7, atunci când şutul lui Sfrijan, de la 25 de metri, a nimerit transversala. Deschiderea scorului a venit la jumătatea primei reprize, atunci când I. Plămadă a reluat cu capul în plasă o centrare precisă a lui Negru. Acelaşi Negru avea să fie şi la originea golului de 2-0, înscris de Apostol chiar înainte de finalul primului mitan. Reuşita lui Golofca din startul reprizei secunde părea să aducă liniştea în tabăra rapidistă, dar n-a fost deloc aşa. Pe durata a doar 4 minute, 54-57, sucevenii au încasat nu mai puţin de trei goluri şi toată muncă depusă până atunci s-a dus pe apa Sâmbetei, în doar câteva clipe. Pe fondul acestui scenariu total neaşteptat, oaspeţii au prins curaj şi au echilibrat un meci în care nu contaseră până la 3-0. După câteva ocazii în care balanţa a înclinat când într-o parte când în cealaltă, Rapid a înscris golul izbăvitor în minutul 82, dintr-un penalty obţinut şi transformat de mijlocaşul Dragoş Sfrijan. O victorie importantă aşadar pentru gruparea suceveană, care în urma acestui rezultat a urcat un loc în clasament şi păstrează şanse reale de salvare de la retrogradare.