Rapid CFR Suceava 2 - 1 Bucovina Pojorâta

Rapid cu pojorata
sâmbătă, 5 septembrie 2015 - 11:00 pe Areni

Victorie pentru Rapid în derby-ul judeţean

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: Enciu (21), Sandu (80) / Buhăceanu (51).

Rapid CFR Suceava: Niga – Bălan, Ciobanu, Tăutianu, Semeghin – Golofca, Onciu, Apostol, Vrabie – Negru, Enciu. Au mai intrat Sandu, Sfrijan şi Strugariu.
Antrenori: Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Bucovina Pojorâta: Puianu – Cristescu, Răuţă, Patca, Acostăchioae – Colţa, Stănescu, Jarda, Căinari – Coman, Buhăcianu. Au mai intrat Pădurariu, Rus şi Prundean.
Antrenori: Dănuţ Mândrilă, Bogdan Grosu şi Mihăiţă Szekely.

Arbitru: Illyeş Adrian (Ploieşti – Prahova)
Asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi) şi Brînză Iulian Cătălin (Botoşani – Botoşani).

Spectatori: 2000

Etapa cu numărul doi din Liga a II-a de fotbal a adus faţă-n faţă pe stadionul Areni cele două reprezentante ale judeţului Suceava, Rapid CFR Suceava şi Bucovina Pojorâta. Rapidiştii s-au impus la limită în final, cu scorul de 2 – 1, aceasta fiind primul succes din acest sezon pentru elevii lui Bogdan Tudoreanu. Sub privirile a aproximativ 2000 de spectatori, în minutul 21 Enciu deschide scorul cu o lovitură de cap, la capătul unei centrări foarte bune a lui Semeghin. După jumătate de oră de joc Mircea Negru reuşeşte şi el să marcheze, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side. Ultima ocazie a reprizei i-a aparţinut lui Buhăcianu, care a avut o acţiune personală şi a intrat în careu, dar şutul său la colţul scurt a fost respins de Niga. Bucovina Pojorâta a ieşit de la vestiare mult mai motivată şi după şase minute a reuşit egalarea, într-o fază în care defensiva gazdelor a pierdut o minge, iar Coman i-a pasat în faţa porţii lui Buhăcianu, jucător ce a trimis mingea în poartă, scor 1 – 1. Golul victoriei pentru Rapid a venit când mai erau 10 minute de joc: Golofca pătrunde impetuos pe partea dreaptă şi îi pasează lui Sandu, care a punctat cu un şut din unghi, dintr-o piziţie dificilă.