Rapid CFR Suceava 1 - 1 CS Baloteşti

Cătălin Golofca a deschis scorul în minutul 12
sâmbătă, 9 aprilie 2016 - 11:00 pe Areni

DOAR REMIZĂ CU CS BALOTEŞTI PE ARENI

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: Golofca (12) – Flămânzeanu (43).

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, Dudea (82 Galan), Velescu, Semeghin (cpt.) – Golofca, Sfrijan, Aeroaiei, I. Plămadă (68 Gheorghiciuc) – M. Negru, Tudorache (56 Dănilă).
Antrenori: Costel Ilie, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

CS Baloteşti:  Fulga – Stelitano (73 Păun), Flămânzeanu, Marciuc, Mirescu – P. Radu (60 P. Ioniţă), I. Sandu (cpt.), Antoche, Gojnea – Cl. Herea (88 A. Pătraşcu), Bâtfoi.
Antrenor: Cornel Nica.

Arbitru: Rareş George Vidican (Oradea);
Asistenţi: Petrică Ionuţ Cîmpeanu (Cluj-Napoca) şi Marius Bălan (Dej).

Spectatori: 1000

Rapid a n-a putut să treacă de CS Baloteşti, pe Areni, într-un meci contând pentru etapa întâi din play-out. Sucevenii au început bine meciul şi au deschis scorul încă din minutul 12, prin Golofca, care l-a învins pe Fulga cu un şut uşor deviat, de la 16 metri. 2-0 de sutea face după o jumătate de joc, însă centralul întâlnirii a trecut cu vederea henţul evident comis de către Antoche în propria suprafaţă de pedeapsă. Egalarea a survenit chiar înainte de pauză, atunci când Flămânzeanu a scăpat din marcaj şi a înscris cu un şut din cădere, de la 7 metri. Repriza a doua a fost deosebit de încrâncenată, cele mai mari oportunităţi ale sucevenilor de a-şi trece în cont toate cele trei puncte venind în minutele de final, atunci când când Negru şi Gheorghiciuc au ratat bune ocazii de gol.