Rapid CFR Suceava 3 - 2 CS Baloteşti

balotesti
miercuri, 7 octombrie 2015 - 15:00 pe Areni

Rapid bate Baloteştiul şi are trei victorii la rând!

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: Flămânzeanu (15 autogol), Sava (44), Aeroaiei (89) / D. Popa (35), Otincilescu (53).

Rapid CFR Suceava: Hânţăscu – D. Bălan, R. Sava, S. Ciobanu, Semeghin – Golofca, Sfrijan, Aeroaiei, Dănilă (46 Jitariuc) – G. Apostol (61 E. Sandu), M. Negru (90 Vrabie).
Antrenori: Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

CS Baloteşti: Fulga – Lupaşcu, Flămânzeanu, Marciuc, C. Dedu – Dr. Otincilescu (71 P. Ioniţă), I. Sandu, D. Popa (70 Antoche), Gojnea – Al. Marinaş (60 Cl. Herea), Bâtfoi.
Antrenor: Stelian Stancu.

Arbitru: : Cristian Codrea (Baia Mare).
Asistenţi: George Fridl (Comăneşti) şi Damian Antal (Bacău).

Spectatori: 1500

Rapid a trecut ieri la limită, cu scorul de 3-2, de formaţia CS Baloteşti, rezultat în urma căruia sucevenii au urcat pe locul al treilea în ierarhia Seriei I. A fost al treilea succes consecutiv înregistrat în campionat de fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş, care au deschis scorul după un sfert de oră de joc, atunci când ilfoveanul Flămânzeanu a deviat în propria poartă o centrare trimisă de Bălan, de pe partea dreaptă. Egalarea a venit în minutul 34, la prima acţiune de atac a oaspeţilor, D. Popa înscriind un gol spectaculos, cu un şut sub transversală, de la 20 de metri. Sucevenii au revenit în atac şi au izbutit să treacă din nou în avantaj până la pauză, după ce Sava a reluat cu capul în plasă o minge centrată din corner, de către Semeghin. Din păcate, reduta rapidistă avea să cedeze din nou în debutul părţii secunde, iar Otincilescu l-a învins pe Hînţăscu cu o execuţie surprinzătoare, din cădere, cu spatele la poartă. Misiunea oaspeţilor de a se întoarce cu un punct de la Suceava a fost îngreunată însă în minutul 66, când mijlocaşul Gojnea a primit al doilea cartonaş galben, pentru proteste, fiind eliminat de pe teren de centralul Cristian Codrea din Baia Mare. Cu un om în plus în efectiv, sucevenii au forţat victoria cu toate liniile, golul izbăvitor venind abia în minutul 87, când juniorul Aeroaiei a înscris cu capul, din centrarea lui Semeghin.