Rapid CFR Suceava 1 - 2 Dacia Unirea Brăila

Rapidiștii au pierdut cu 1 - 2 disputa de pe teren propriu cu Brăila
sâmbătă, 14 noiembrie 2015 - 11:00 pe Areni

Înfrângere neaşteptată

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: Apostol (87) / Muscă (30, 49 – penalty).

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, S. Ciobanu (26 Sava), Ferariu, Semeghin – Golofca, Sumanariu, Onciu, Dănilă (46 Jitariuc) – M. Negru (58 Apostol), M. Enciu.
Antrenori: Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Dacia Unirea Brăila: Cr. Mitrea – Iosofache (75 G. Iordache), L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu, M. Dima, C. Roşu, Puşcaşu (89 Onofraş), P. Ioan, S. Frunză, Muscă (85 Stângaciu).
Antrenor: Alin Pânzaru.

Arbitru: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe).
Asistenţi: Cristian Nicolae Lucaci şi Radu Despa (ambii din Baia Mare).

Spectatori: 1200

Rapid Suceava a pierdut ieri, cu 1-2, confruntarea de pe Areni cu Dacia Unirea Brăila, o contracandidată în lupta pentru calificarea în play-off. Având în faţă o echipă experimentată, bine aşezată în teren, aflată într-o bună dispoziţie de joc, sucevenii au întâmpinat mari dificultăţi în a se apropia periculos de poarta adversă. Mai mult, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul după o jumătate de oră de joc, atunci când pe fondul unei inexactităţi pe flancul drept al apărării rapidiste, veteranul S. Frunză a centrat pe jos în faţa porţii, iar Muscă a îndeplinit o simplă formalitate. Situaţia s-a complicat şi mai mult pentru suceveni la imediat după pauză, atunci când Ferariu l-a faultat pe Puşcaşu în propriua suprafaţă de pedeapsă, iar penalty-ul acordat de centralul Robert Dumitru a fost transformat cu siguranţă de Muscă.  Sucevenii au devenit cu adevărat periculoşi în atac abia pe final, Apostol a reuşind să reducă din handicap în minutul 87, cu un şut de la opt metri, printre picioarele portarului advers. După alte câteva zeci de secunde, acelaşi Apostol avea să irosească o ocazie de egalare cât roata carului, însă a trimis cu capul, milimetric pe lângă poartă, dintr-o poziţie iminentă de gol.

Moment greu aşadar pentru rapidişti, care riscă să piardă calificarea în play-off dacă nu îşi revin cât mai curând, următoarele două partide, ambele din deplasare, cu Bucovina Pojorâta şi Gloria Buzău, constituind o bună oportunitate de a recupera din terenul pierdut.