Rapid CFR Suceava 1 - 1 Gloria Buzău

cu buzau
sâmbătă, 21 mai 2016 - 11:00 pe Areni

UN EGAL CÂT O ÎNFRÂNGERE

  • Formaţii
  • Cronica
  • Galerie
Marcatori: I. Plămadă (2) – Ghiţă (80).

Rapid CFR Suceava: Niga (34 Hînţăscu) – D. Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin – Golofca, Sfrijan, Dănilă, Gheorghiciuc (77 Bîgu) – I. Plămadă, M. Negru (65 Aeroaiei).
Antrenori: Daniel Bălan, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş.

Gloria Buzău: D. Sârbu – A. Iordache, Vârtej, Vlaicu, Agache – Răduca (53.N. Popescu), G. Marcu, Cl. Dumitrescu, Danciu – Koprindzhiyski (53 Ghiţă), Mug. Dedu (85 Burlacu).
Antrenor: Viorel Ion.

Arbitru: Miron Florin (Bucureşti – Bucureşti;
Asistenţi: Cantemir Constantin Mihai (Făgăraş – Braşov) şi Dragoş Bogdan Ioan (Făgăraş – Braşov).
Spectatori: 800.

Rapid a pierdut ieri un tempo important în lupta pentru salvarea de la retrogradare, remizând, 1-1, pe Areni, cu Gloria Buzău, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii secunde. Meciul au început cum nu se poate mai bine pentru suceveni, care au deschis scorul încă din minutul 2 prin I. Plămadă, în urma unei faze de contraatac. Acelaşi I. Plămadă a reuşit la jumătatea primei reprize să provoace eliminarea fundaşului central buzoian Vârtej pentru un fault în calitate de ultim apărător, şi se părea că totul curge în favoarea fotbaliştilor pregătiţi de Daniel Bălan. Mai mult, Gloria avea să primească o nouă lovitură în minutul 64, când mijlocaşul Danciu a fost primit direct cartonaşul roşu după ce i-a adresat o serie de cuvinte neortodoxe centralului Florin Miron din Bucureşti. Din nefericire, rapidiştii n-au ştiut să gestioneze avantajul dublei superiorităţi numerice şi au încasat în minutul 80 un gol care le complică şi mai mult situaţia din clasament.